Brazili – Erotikaland ne vend te Disneyland!

soft-528983

Nji park i tane qe i kushtohet seksit asht parapa me u hape ne Brazil.

Parku asht emnue – Erotikaland – dhe parashihet qe ka me i atraktue beqaret.

Mirepo, nuk ka seks ne park. Nuk lejohet. Aty mundeni me gjete femen, por per seks rekomandohet me dale prej parku dhe me shkue ne hotelet ngat.

softlove-666788

Erotikaland pritet me u hape ne vitin 2017. Hymja ka me kushtue $100 dhe lejohet vetem per te rritunit.

Nji nga biznismenat qe kane investue, Mauro Morata, thote se ky s’asht vend per motra regulltare, por as vend per ata qe dojne me ba Sodoman e Gomorrahn.
“Nese vizitoret kerkojne diçka ma shume, atehere duhet me shkue ne hotelet qe na i operojme poashtu”.

 

Shperndaje në: