Brexit, rifillon në Bruksel raundi i tretë i bisedimeve

Bisedimet e Brexit rifillojnë sot në Bruksel.

Negociatorët britanikë po kërkojnë nga BE me u tregue fleksibil.

Sekretari për Brexit, David Davis, kërkon me u zgjanue tema e diskutimeve për me përfshi dhe tregtinë.

Por, BE ka kushtëzue bisedimet në çashtjen e të drejtave të qytetarëve, kufinin me Irlandën dhe në faturën e largimit nga BE.

Të dyja palët kanë thanë se nuk ka nji konkluzion real për arritjen e nji rezultati konkret.