Brnabic dhe McDonald pajtohen për diçka lidhun me Kosovën

ana brnabic

Nënsekretari i përhershëm i Zyrës së Jashtme britanike, Simon McDonald, në takimin e mbramshëm që ka pasë me kryeministren serbe, Ana Brnabic, janë pajtue se dialogu i mbrendshëm për Kosovën, i iniciuem nga Presidenti Aleksandar Vucic, asht shumë i randësishëm.

Në takim ata theksuen se zhvillimi i dialogut asht me randësi për rrugën e Serbisë drejt BE’s.

McDonald tha se dialogu i mbrendshëm duhet me përfshi nji numër ma të madh pjesëmarrësish, raporton Tanjug.

Shperndaje në: