Buja: Edhe unë muj me u akuzue nga Gjykata Speciale

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Shukri Buja ka thanë se mundet me qenë në mesin e të akuzuemve nga Gjykata Speciale, njofton Klan Kosova.

“Sigurisht se na damton Gjykata Speciale dhe ky nuk asht sekret publik”, ka pohue Buja.

Për ma shumë, ai ka thanë se edhe vet mundet me qenë i akuzuem.

“Sepse edhe unë kam qenë pjesë e luftës, muj me qenë në mesin e të akuzuemve”, ka shtue Buja.