“Burgoset” Gruevski!

241837

Po bahen 30 dite qe forcat opozitare maqedone protestojne kunder Gruevskit dhe faljeve qe i bani presidenti Ivanov.

241840

Pos qe i bojadisen institucionet, protestuesit kane ba edhe do kukulla të veshuna me kombinizona te burgut.

Kukullat e kishin optin e ish kryeministrit Nikola Gruevski, ish drejtorit të Sherbimit Sekret Sasho Mijalkov, shefit të kabinetit të ish kryeministrit Gruevski, Martin Protudjer dhe ish ministres Gordana Jankuloska.