Cameron: Paqja n’Europë rrezikohet nëse dalim nga BE

Paqja n’Europe mundet me u rrezikue nese Britania voton daljen nga Bashkimi Europian, paralajmeron kryeministri britanik David Cameron.

Britania e madhe gjithmone asht pendue ‘kur ia ka kthye shpinen Europes ne te kaluemen, meqenese BE ka ndihmue ne pajtimin e shteteve dhe me mbajte paqen’, thote Cameron.

Mbeten edhe 6 jave deri te referendum i 23 Qershorit, dite kjo kur vendoset nese Britania mbetet apo del nga Bashkimi Europian.

 

Shperndaje në: