Çashtje minutash zgjedhja e presidentit në SHBA, kjo asht gjendja (foto)

Dy nga shtetet kyçe jane drejt perfundimit te votimit.

Bahet fjale per Michigan dhe Pensylvania. I mjafton njani prej ketyne shteteve qe Trump me u shpall president i ri i SHBA’ve, raporton Rrokum.TV.

Qe gjendja momentale ne keto dy shtete:

screen-shot-11-09-16-at-07-07-am screen-shot-11-09-16-at-07-08-am

Shperndaje në: