Çekia n’alarm. 10 bomba në 3 qytete!

cekialarmii

Nji telefonatë anonime ka alarmue Çekinë.

Nji telefonues ka thanë se, janë vendos 10 bomba në 3 qytete.

Nji telefonues anonim ka thanë se “ka bomba në stacionin hekurudhor të Pragës dhe dy qytete të tjera”, janë shpreh burime zyrtare nga policia çeke.