Çekia përfshihet nga stuhia e bores

Çekia asht tue e përjetue nji stuhi të madhe bore, njofton BBC.
Si pasojë e kësaj, 4 blloke të rrymës kane mbetë pa rrymë.
Bora e madhe ka ndikue edhe në bllokimin e trafikut, transportit ajror dhe atij hekurudhor.

Shperndaje në: