Ceremonia për Thaçin, ftesat janë ba gati! Kend e kend e ka ftu?

thacipresident

Tashma kanë përfundu të gjitha përgaditjet e organizimit të ceremonisë së pranim-dorëzimit të detyrës së Presidentit të ri të Kosovës, nga presidentja në largim, Atifete Jahjaga, te ai i zgjedhuni, Hashim Thaçi.

Bahet e ditun se ceremonia e pranimit të postit të presidentit nga Thaçi do të mbahet me 8 Prill nga ora 11:00 në sheshin “Skënderbeu”.

Jehona Shyti, këshilltare e ministrit të Bujqësisë, ka postue në Facebook nji fotografi të ftesës në të cilën shihen të dhanat.

Në ceremoninë e Presidentit Thaçi në shesh do të jenë të ftuem përfaqësuesit e të gjitha institucioneve të Kosovës, por edhe personalitete të tjera nga jeta publike, mbrenda dhe jashtë vendit.

Po kend e ka ftu e kend jo, ende nuk dihet!

 

Shperndaje në: