Çka bani sot Qeveria për shëndetësinë!

Qeveria e Kosovës miratoi draft koncept dokumentin për plotësim ndryshimin e ligjit për shëndetësi, i cili parasheh fondin për sigurime shëndetësore.

Qeveria e miratoi edhe shqyrtimin e propozim vendimit për ndamjen e 17 mijë e 580 eurove për përmbushjen e kontributit vjetor ndaj Qendrës Rajonale të nismës rajonale për migrim.

Kurse, për mbledhjen e ardhshme asht shty propozim vendimin për ndryshimin dhe plotësimin e qeverisë të datës 15 Mars 2016 që ka të bajë me prokurimin digjital.

Shperndaje në: