Çka e bafasoi Avramopoulos në zyren e Kryeministrit!

avramapulos-mustafa

Isa Mustafa dhe kabineti i tij i kanë shtrue drekë në Zyrën e Kryeminsitrit delegacionit të naltë të BE’s, që sot ishte në Kosovë për me dha kumtin për liberalizimin e vizave.

E kryeministri Mustafa ka zbulue se çka i ka thanë komisionieri Dimitris Avramopoulos për këtë.

“Mbas nji bisede miqësore, komisioneri Avramopoulos në të dalun më tha, dreka ishte shumë e mirë, nëse me pyesin për restorantin ma të mirë do tu them se asht Zyra e Kryeministrit. Mysafirëve tanë sot u shtruem drekë në zyrën time”, shkruen Mustafa.

Shperndaje në: