Çka premton kryeministri për fmitë e vendit!

Zyra e kryeministrit ka mbajt nji takim ndërministror për të drejtat e fmive ku u tha se po punohet shumë që fmit të kenë të drejtat e tyne.

Në këtë takim i pranishëm ishte edhe kryeministri Isa Mustafa, i cili tha se Qeveria e Kosovës ka ba përpjekje për vendosjen e fmive në qendër dhe po përpiqet me ba shtetin sa ma të mirë për ta.

 

2-fmite

 

3-fmite

Shperndaje në: