Çka pret Erdogan nga zgjedhja e Trump’it

Presidenti turk Recepp Tayiip Erdogan, sot deklaroi se shpreson që fitorja e republikanit Donald Trump në zgjedhjet presidenciale të SHBA’ve ka me sjellë në ndërmarrjen e hapave pozitiv për Lindjen e Afërt dhe të drejtat dhe liritë themelore në botë, njoftoi BTA.

“Shpresoj se kjo zgjedhje e popullit amerikan ka me sjellë hapa pozitivë, të cilët do të jenë në dobi të botës lidhun me liritë themelore dhe të drejtat, demokracinë dhe zhvillimin e rajonit tonë”, theksoi Erdogan.