Çka shkruejtën mediat e Beogradit rreth liberalizimit të vizave për Kosovën

gazetat.jpg

Edhe mediet serbe raportuen rreth rekomandimit për liberalizimin e vizave nëpër shtetet e zonës “Schengen” nga Komisioni Europian.

Disa nga titujt e mediave elektronik nga Beogradi:

KURIR: Dritë e gjelbërt nga BRUKSEL: Qytetarët e Kosovës munden me lëviz pa viza në BE;

TANJUG: KE propozon heqjen e vizave për qytetarët e Kosovës dhe të Turqisë;

BLIC.RS: Qytetarët e Kosovës munden me leviz pa viza në BE. /Indeksonline/

Shperndaje në: