Çka thotë Ahmeti për kalimin e asambleistit nga VV në PDK?

Pas bamjes publike të largimit të asambleistit të Lëvizjes Vetëvendosje në Prishtinë dhe kalimit të tij në Partinë Demokratike të Kosovës, i menjihershëm ka qenë edhe reagimi i të parit të komunës.

Ky asht postimi i plotë:

Kadria po i nxjerrë njerëzit e fundit mbi sipërfaqë. Më mirë. Shihemi me 22 tetor