Çka thotë Jakup Krasniqi lidhun me thirrjet për rrximin e Qeverisë?

Jakup-Krasniqi

Kryetari i Këshillit Kombëtar të NISMA’s, Jakup Krasniqi, ka thanë në nji intervistë për Periskopin se Qeverisë Haradinaj duhet me ju dhanë kohë me dëshmue veten.

Ai ka thanë se kjo kohë, ‘nuk nënkupton 100 ditë apo ma pak’, por thotë se të paktën disa muej duhet të shihet se si po punon kabineti i Haradinajt.

“Mendoj se Qeverisë duhet t’i jepet kohë. Jo 100 ditë, por të paktën 6 muej. Mbas disa muejsh mundemi me u ulë dhe të diskutojmë se çka asht punue e çka jo. Por, mendoj se kaq kohë duhet t’i jepet Haradinajt dhe kabinetit të tij qeveritar”, ka thanë Krasniqi.

Shperndaje në: