Clinton anulon fjalimin për sot

Udheheqesi i fushates se Hillary Clinton, John Podesta ka dale para pak minutave para mbeshtetesve te zojes Hillary qe kane prite me ore te tana me i pa rezultatet e zgjedhjeve ne SHBA.

Ai ju ka thane atyne se duhet me shkue ne shpi dhe se zoja Clinton nuk ka me dale sot para tyne per fjale rasti, transmeton Rrokum.TV nga CNN.