Daci e godet randë LDK’n, qe me cilën parti në Serbi e krahason

Dikur njani ndër politikanët ma me ndikim dhe ish-kryetar i Parlamentit të Kosovës, Nexhat Daci, ka thanë se bashkëqeverisja mes LDK e VV asht e pamundun tash për tash.

Daci përpjekjet për nji gja të tillë po i konsideron vetëm humbje kohe.

Akademiku që dikur ishte pjesë e LDK nuk ka aspak fjalë të mira për drejtuesit e saj.

Madje këtë subjekt politik e krahasoi me SPS e Slobodan Milosevicit.

Shperndaje në: