Dacic anuloi fjalimin në Graçanicë, qe për çfarë arsye

Zavendëskryeministri i parë i Qeverisë së Serbisë, Ivica Dacic e ka vizitue Manastirin e Graçanicës.

Aty e kanë prit shumë simpatizant të partisë së tij, të cilët paralajmëruen se Dacic ka me mbajtë fjalim. Ata madje ia kishin pregadite edhe foltoren, megjithatë ky fjalim asht anulue.

Anulimi i këtij fjalimi asht ba me arsyetimin se ka qenë iniciativë e simpatizantëve, dhe për arsye protokolare./kp