Dacic mbërrin në Graçanicë, pritet nga qinda simpatizantë të partisë së tij

Tashma zavendëskryeministri i parë i Serbisë, Ivica Dacic, ka mberri në Graçanicë ku u prite nga qinda simpatizantë të partisë së tij.

Daçiq ma s’pari ka me vizitue manastirin dhe mandej ka me iu drejtue qytetarëve me nji fjalim.

 

ivica ivica1 ivica2 ivica4

Shperndaje në: