Daka kallxon pse ra web-faqja e KQZ’s

Valdete Daka

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka sqarue ranien e web-faqes zyrtare ku po jepen rezultatet preliminare.

Valdete Daka, kryetare e KQZ në nji konferencë të mbajtun në orën 01:00 ka kërkue që të vazhdoni t’i referoheni faqes së KQZ’s për m’u informue për rezultatin.

“Kemi pasë disa vështirësi, për shkak të numrit të madh të klikimeve dhe kjo na ka gëzue për faktin që ka kaq shumë të interesuem”, ka thanë Daka.