Daka: OSBE ka me i monitorue zgjedhjet vetëm në veri

Valdete Daka, shefe e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, ka ba të ditun se roli i OSBE’s në zgjedhjet lokale të 22 Tetorit ka me qenë i kufizuem dhe ka m’u përqendrue vetëm në komunat veriore të vendit.

OSBE ka me pasë rol të kufizuem në zgjedhjet lokale të 22 Tetorit, mbasi që ka m’u përqendrue në monitorimin e zgjedhjeve vetëm në komunat veriore të vendit, shkruen Zëri.

Daka ka shtue se në këto zgjedhje të drejtë vote kanë ma pak se 1.9 milionë qytetarë të Kosovës.