Dallavere me patentë shoferë, arrestohet pronari i nji auto-shkolle

arrestimi policia

Policia e Kosovës me autorizim të Prokurorisë Themelore ka arrestue pronarin e nji auto shkollë në Gjilan, për shkak të mashtrimit gjatë testeve për patent shofer, shkruen Indeksonlinme.

Simbas policisë, kandidatëve, të cilët i janë nënshtrue testit me shkrim, ju janë nxanë dhe konfiskue pajisje të vendosuna në trup si mikro kamera dhe ndigjuese.

Shperndaje në: