‘Darka me Europën’ qe ku organizohet!

ditaeuropes

Në kuadër të shenimit të Ditës së Europës, 9 Majit, sot mbahet aktiviteti edukativo-zbavitës “Darka me Europën”.

28 nxanës të shkollave të mesme të Kosovës do të përfaqësojnë nga nji vend të BE’s dhe do të mesojnë ma shumë për shtetet dhe kulturën e vendeve anëtare të BE’s përmes ushqimit, zbavitjes dhe nji kuizi.

Ekipi fitues do të shpërblehet nga ministri i Integrimeve Europiane , Bekim Çollaku dhe Shefi i Zyrës së BE’s, Samuel Zbogar, të cilët do të mbajnë edhe konferencë për media.

Ky aktivitet asht organizue nga OJQ ‘TOKA, e mbështetun nga Ministria e Integrimeve Europiane dhe Zyra e BE’s në Kosovë.