Deklarata e ambasadorit Delawie pë zgjedhjet e sotme

Ambasadori i SHBA’ve në Kosovë, Greg Delawie, ka thanë se zgjedhjet e sotme ishin test i randësishëm për demokracinë në Kosovë.

Diplomati amerikan u shpreh se pamvarësisht rezultatit final, ajo që ka randësi asht e mira e përgjithshme dhe jo politika.

“Unë përgëzoj qytetarët, të cilët votuen dhe do rrijnë mbas atij vendimi që morën. Përkundër zgjedhjeve dhe rezultatit, mbeten ende sfida dhe mundësi. E mira e përgjithshme duhet me qenë caku final për Kosovë, dhe jo politika”, shkroi Delawie.

Shperndaje në: