Deklaratë bombastike e Trump për CIA’n

Presidenti i zgjedhun amerikan, Donald Trump, i ka dënue pretendimet e shërbimeve inteligjente për siç thotë ai, përhapjen e lajmeve të rrejshme se Rusia e ndihmoi gjatë fushatës

Trump ka reague fuqishëm ndaj pretendimeve se Rusia ka ndikue në fitoren e tij, tue thanë se “Moska asnjiherë nuk ka tentue me më përdor mue”, raporton BBC.

Ai i ka dënue pretendimet e CIA’s dhe i ka krahasue ato me shërbimet e Hitlerit, tue pyetë: A jemi tue jetue në Gjermaninë Naziste?