Delawie e ka nji porosi edhe për pergjimet e fundit!

Ambasadori amerikan Greg Delawie ka reague mbas botimit të përgjimeve “Dosja e shefave”.
Simbas tij, palët e përfshime në këto përgjime duhet me ba nji analizë të plotë dhe transparente dhe se askush nuk duhet me qenë mbi ligjin.

“Po e përcjellë çashtjen e Pronto II. I inkurajoj palët e përfshime me vazhdue me nji analizë të plotë dhe transparente. Askush nuk duhet me qenë mbi ligjin”, ka shkrue Delawie ne Twitter.

Shperndaje në: