Delawie kallxon pse duhet me investue në gratë e Kosovës!

Tue investue në gra, shteti investon në femijë dhe rrjedhimisht në të ardhmen e tij.

Kështu ka deklarue ambasadori amerikan në Kosovë, Greg Delawie, i cili mori pjesë në themelimin e projektit ”Forumi Ekonomik i Grues” nga Instituti Riinvest.

Në organizimin e sotëm u tha se ky projekt asht themelue me qëllim të ndihmesës së grave për pjesëmarrje ma të madhe në punësim në shoqni.

 

delawiiiwww

Shperndaje në: