Delawie uron zgjedhjen e Presidentit, Hashim Thaçi

Ambasadori amerikan në Kosovë Greg Delawie, e ka urue zgjedhjen e Presidentit të ri të Kosovës Hashim Thaçi.

“SHBA’t falenderojnë Kuvendit për zgjedhjen. Na presim me vazhdue marrëdhanien tonë të fuqishme me Kosovën. Mendoj se njerëzit që kanë hedhë koktej dhe gaz në Kuvend nuk i kanë ba mirë Kosovës”, tha Delawie tue u shpreh kundër dhunës.