Demonstratat e 1981 firmosën fundin e Jugosllavisë

Me rastin e 35-vjetorit të demonstaratave studentore të vitit 1981, Kryetari i Kuvendit të Kadri Veseli priti delegacionin e Shoqatës së të Burgosunve Politik.

Organizatori i demonstratave studentore, Kadri Kryeziu tha se protesta u ba për lirinë e Kosovës.

Ndërsa Kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli, tu’ e quejtë pranverën 1981 si ma të madhen e vendit tonë, e konsideroi atë si shkakun e thyemjes së Jugosllavisë.

Në këtë takim u bisedue edhe për të burgosunit politikë në Kosovë dhe angazhimet e tyre deri tash.