Deputetët po mbledhen në sallën e Kuvendit

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë fillue me hy në sallën e legjislacionit ku parashihet me nis seanca në orën 14:00.

Deri tash kanë ardhë deputetët e e LDK dhe AAK, ndërsa edhe kryesuesi i seancës, Adem Mikullovci, ka ardhë me kohë.

Shperndaje në: