Deputeti i LDK’s: PDK përmes Demarkacionit don më na çue në zgjedhje!

Deputeti i PDK’s, Adem Salihaj ka thanë se çashtja e Demarkacionit asht problematike.

Ai asht thirrë në mungesë të informacioneve dhe keqkuptimeve në këtë proces.

“Do të jetë e vështirë që ta votojmë Demarkacionin me gjithë këto keqkuptime” ka thanë Salihaj.

“Na ende nuk kemi në dorë asgja për këtë proces” ka deklarue deputeti i LDK’s.

Por, Salihaj ka thanë se veshtirë se mund të shkohet në zgjedhje pa u krye Demarkacioni dhe Gjykata Speciale. Ai ka thanë se gjithçka do të mvaret nga disponimi i nderkombëtarëve.

Këto komente Salihaj i ka ba për “InfoBox” të RadioDukagjinit.

Shperndaje në: