Deputeti i PAN’it – VV’s e LDK’s: Bani 60 vota për rrximin e Qeverisë, unë jam i 61’ti

Deputeti i Nismës për Kosovën, Zafir Berisha, po sfidon Vetëvendosjen dhe LDK’n m’i ba 60 vota për rrximin e Qeverisë.

Statusi i tij:

Për: VV dhe LDK

Bëni 60 vota që të kontriboj si i 61 për rrëzimin e qeveris për me e provu znj.Daka, që për 45 ditë e ardhëshem a do e “respektoj” ligjin për zgjedhje…

Zafa