Dërguti: Seanca e Kuvendit me 4 Gusht

Nënkryetarja e Kuvendit të Kosovës nga radhët e VV’s Aida Derguti ka njoftue para gazetarëve se seanca e radhës e KUvendit të Kosovës ka me u mbajtë me 4 Gusht në orën 10, raporton Rrokum.TV.

“Marreveshja e Demarkacionit asht e vdekun dhe besoj qe debati për këtë ka me ndihmue në formimin e qëndrimit të deputetëve, mbasi që shumica e deputetëve të pozitës nuk janë shprehë pro ose kundër”, tha ajo.

Ajo ka sqarue se çka ka me u diskutue në atë seancë. “Me dy fjalë me 4 Gusht ka me u mbajtë seamca e radhës e Kuvendit, ku ka nji mori pikash, por asgja të pazakonshme, e në te nuk asht e perfshime Demarkacioni”

Shperndaje në: