Deri në 2 kilometra kolonat në Merdare (video)

Përgjatë ditëve të nxehta dhe me shumë vizitorë mërgimtarë në Kosovë, kolonat janë rritë në pikat kufitare.

Në këtë video, kolonë e gjatë vërehet të jetë në pikën kufitare në Merdare, e cila duhet me qenë në afërsi 2 kilometërshe.