Deri tash 265 persona të vramë në Turqi

Ka shkue në 262 numri i të vramëve, perfshi 104 planifikues të grushtetit, dhe janë lendue 1 mijë e 440 persona gjatë akcionit ushtarak mbramë në Ankara dhe Stamboll.

Shperndaje në: