Dhezet zjarri në Batllavë (foto)

Temperaturat e nalta në Kosovë, nuk po kursejnë asgja. Përveç qindra personave që kërkojnë ndihmë nëpër Qendra të Mjekësisë Familjare, çdo ditë edhe natyra po merr flakë.

Malet në katundin Batllavë të Podujevës, ditën e Shtunë janë përfshi nga zjarri. Banorët e kësaj ane po ndihen të rrezikuem. Për Indeksonline ata kanë tregue se zjarri vetëm po vjen tue u përhapë në këtë anë dhe siç vërehet nga pamjet, gati sa nuk i ka përfshi edhe shtëpitë.

batllavaaaaaaaaaaa2 batllavaaaaaaaaaaaaaaa