Diplomoi gjenerata e 53’të e kadetëve të Policisë së Kosovës

Në Akademinë e Kosovës për Siguri Publike (AKSP), sot asht mbajtë ceremonia e diplomimit të gjeneratës së 53’të e zyrtarëve policor, kadetë të Policisë së Kosovës.

 

Të pranishëm në ceremoninë e diplomimit ishin ministri i Punëve të Mbrendshme, Skënder Hyseni, drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Shpend Maxhuni, drejtori i Përgjithshëm i AKSP’s, Ismail Smakiqi, si dhe zyrtarë të naltë vendor dhe ndërkombëtarë.

 

kadete kadete1 kadete2 kadete3 kadete4 kadete6 kadete7 kadete8

Shperndaje në: