Diskutim publik për Buxhetin e vitit 2017

Ministria e Financave mban diskutimin publik për Draft Ligjin e Buxhetit për vitin 2017.

Ky diskutim për Draft Ligjin e Buxhetit organizohet për herë të parë nga Ministria e Financave.

Në këtë Diskutim publik marrin pjesë ministri i Financave Avdullah Hoti, përfaqësuesit e komunitetit të biznisit, përfaqësuesit e shoqnisë civile, si dhe palët tjera të interesit.

Shperndaje në: