Diskutohet për marrëdhaniet aktuale shqiptaro-serbe

Sot në Graçanicë, e organizueme nga OJQ “Qendra për Zhvillimin e Komuniteteve” dhe portali KoSSev organizohet konferenca lidhun me marrëdhaniet aktuale shqiptaro-serbe.

Iniciativa e mbajtjes së kësaj konference, ka marrë shkas mbas deklaratave të presidentit serb, Aleksandar Vucic, lidhun me dialogun e mbrendshëm në Kosovë.