Dita e dytë e punës: Qe kend e viziton kryeministri Haradinaj

Ramush Haradinaj

Ditën e dytë të punës, kryeministri Ramush Haradinaj, ka me nis me vizitat në KEK dhe në Komunë e Obiliqit.

Hardinaj ka me u njoftue nga afër me problemet që përballet KEK’u, ndërsa mandej ka me vizitue edhe Komunën e Obiliqit, ku qytetarët e katundeve Hade dhe Shipitullë kanë paralajmërue protestë.

Haradinaj edhe ditën e parë të punës e ka pasë me shumë aktivitete, tue zhvillue takime dhe vizita deri në orët e vona të mbramjes.

Shperndaje në: