Djuric e quen provokim vizitën e Presidentit Thaçi në Veri

djuric

Drejtori i Zyrës së Serbisë në Kosovë Marko Djuric ka dhanë sot deklaratë nbas vizitës së presidentit Hashim Thaçi në pikën kufitare në Jarinjë.

Djuric ka theksue se vizita e papritun dhe e paparalajmërue nga Thaçi në veri të Kosovës llogaritet si provokim për të krijue trazina, dhunë dhe destabizilim të situatës në zonat e ndryshme ku jetojnë serbët.