Djuric kërkon lirimin e menjihershëm të serbëve dhe rusëve të arrestuem dje në Kosovë

Drejtori i të ashtuquejtunës Zyrë Për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Marko Djuric ka reague mbas arrestimit të serbëve e rusëve që hynë pa autorizim në territorin e Kosovës.

Ai e ka “dënue në mënyrën ma të rreptë trajtimin që ju ba grupit të qytetarëve të Serbisë e të Rusisë”, shkruen Tanjug.

Djuric këto arrestime i ka quejt përpjekje për keqpërdorim politik të këtij rasti, transmeton lajmi.net.