Doganierët, keni me u befasue me çka po blindohen! (dokument)

Doganierët e Kosovës do ta kenë sigurinë si të Policisë së Kosovës, mbasi kanë me u pajisë me jelek anti plumb dhe me shufra policore.
Nëpërmjet procedurave të prokurimit autoritetet doganore kanë ble masa mborjtëse për punëtorët e doganave tue nënshkrue kontratë me nji operator për me i pajisë me jelek anto-plumb dhe shufra polcore, shkruen Lajmi.net.

Vlera e përgjithshme e kontratës për jelek anti-plumb ka qenë 12 mijë e 870 euro, ndërsa 980 euro janë shpenzue për furnizim me shufra policore të dorës me këllëf mbajtës.

Furnizimi ka me u ba për 24 muej, ndërsa fitues i tenderit ka dalë kompania “Sodex Group”, që ka ofrue çmimin ma të lirë.

 

1-doganineret

 

2-doagananaa