Donald Tusk këshillon Maqedoninë mos me i rrezikue lidhjet me NATO’n dhe BE’n

tusk

Kryetari i Këshillit Europian, Donald Tusk, javen qe shkoi e ka këshillue Maqedoninë mos me lejue  që kriza politike me i rrezikue lidhjet e saj me Bashkimin Europian dhe NATO’n.
“Europës i duhet Maqedonia stabile që udhëhiqet nga sundim i ligjit. Ardhmënia euroatlantike e shtetit vihet në rrezik”, ka shkrue Tusk në Twitter.