Doris Pack e befasueme me kushtin e Demarkacionit për liberalizim

Politikania gjermane dhe ish-deputetja e Parlamentit Europian, Doris Pack, në nji status në Twitter ka shkrue se ajo nuk po pajtohet me vendosjen e demarkacionit me Malin e Zi si kusht për liberalizimin e vizave.  

Ish-deputetja Pack ka shkrue se ajo asht kundër kushtit të demarkacionit me Malin e Zi.

“Demarkacioni me Kosovën: Nji kusht i ri për liberalizimin e vizave? Pyetje të njajta të pazgjidhuna me sistemin pa viza”