Drame e re ne stacionin e trenit ne Bruksel. Policia e plagon dhe e kontrollon me robot te dyshuemin. Kqyreni!

i dyshuemi 1

Policët e armatosun e plagojne nji te dyshuem si terrorist në stacionin e trenit në Bruksel, i cili e kishte kap nji grue si peng.

i dyshuemi

roboti anti-bombe

Operacioni i ditës së djeshme lidhet me komplotin për atentate në Francë, që u zbulu nga autoritetet e Parisit t’Ejten në mbramje, mbas arrestimit të nji burri, thone burimet policore franceze.
Keshtu si shihet ne kete video, aty asht edhe nji femi i vogel ngat te dyshuemit….Kqyreni!


Shperndaje në: