Droga me të madhe në Krujë dhe Lezhë!

20.660 bimë narkotike të llojit kanabis sativa janë zbulue dhe asgjasue me anë të djegies në Krujë dhe Lezhë.

Konkretisht, në fshatnat Zallë dhe Bura të Krujës u asgjasuen 16.630 bimë kanabis.

Kurse, në Krujë, u zbuluen 4030 rrajë narkotike, nga të cilat 2500 në Domje dhe 1530 në fshatin Mushtë.

Në të dyja rastet, asnji person nuk asht arrestue për kultivimin e landëve narkotike.

Shperndaje në: