Đukanović: Opozita me kallxue pse e mbrojtën Miloshevic’in!

Kryeministri malazez Milo Đukanović ka thanë sot se udhëheqësit e opozitës të pranishëm në Mal të Zi, janë po ata të njajtët që mbrojtën regjimin në Beograd gjatë viteve 1990 dhe tash tregohen si “demokratë”.

Simbas tij, këta liderë kanë vetëm nji problem që si tha ai, tue shpjegue: “Çfarë janë ata, demokratë në formacione të tjera të tilla që mbrojtën (Miloshevic’in)?”

Simbas tij ata ishin, kundër Serbisë dhe Malit të Zi, mbasi demokratët duhet pranue ndryshimet.

“Tash këta udhëheqës të njajtë të opozitës së Malit të Zi të bahen demokratë dhe transportuesit e progresit. Edhe pse më pas, si tash, ishin kundër Europës dhe kundër NATO’s. Dhe çfarë asht ma kryesorja, kundër Malit të Zi”, tha Gjukanovic, shkruen Tajug.